My Workshops

Over de workshop Natuurfotografie Biesbosch

lieverheersbeestjes_mvbalkom-300x205De Biesbosch is een van de grote wildernissen van de Nederlandse natuur, waar de natuur haar vrij gang kan gaan. De variatie aan landschappen in de Biesbosch is de laatste jaren toegenomen. Natuurontwikkeling heeft er voor gezorgd dat veel natte polders en nieuwe open kreken zijn ontstaan. Hierdoor is het nog aantrekkelijker geworden om het gebied met de camera in te trekken.

Tijdens de workshop Natuurfotografie Biesbosch gaat Jan uitgebreid in op hoe je technisch een goede foto maakt: welke instellingen kun je het beste kiezen tijdens welke omstandigheden. Aan de hand van concrete opdrachten leer je de techniek vertalen naar het praktisch fotograferen en kun je het resultaat zelf bepalen en beïnvloeden. Daarnaast besteedt Jan aandacht aan de creatieve kant van natuurfotografie: hoe krijg je een aansprekend beeld, welke elementen spelen hierbij een rol.
bieschbosch-mvb-300x168Jan Knapen kent het nationaal park de Biesbosch heel erg goed. Het is zijn tweede natuur om boeiende onderwerpen te zien en te vinden. Ook deze tweede natuur draagt hij graag op u over.  In zijn workshops zal Jan zijn passie voor fotografie delen en u enthousiast maken voor (natuur)fotografie.

Praktische informatie

De workshop begint om 09:00. Vanaf 08:45 is er ontvangst met koffie en thee. De kosten voor deze workshop bedragen € 59,- incl. BTW per persoon.

Voorwaarden: minimaal 8 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop tot max. 14 dagen voor de gereserveerde workshop. We verlenen geen restitutie.

https://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/natuurfotografie-biesbosch-11/

https://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/natuurfotografie-biesbosch-12/

https://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/natuurfotografie-biesbosch-13/

https://www.natuurfotoworkshop.nl/fotoworkshops/natuurfotografie-biesbosch-14/

———————————————————————————————————————————————–

 

 

error: Content is protected !! Copyright of Jan Knapen