JAN KNAPEN – KASE filters Advocate

Bij mij is fotografie altijd al een groot onderdeel geweest van mijn leven. Sinds mijn twaalfde levensjaar heb ik al het fotografievirus. Duizenden fotorolletjes later en gelukkig heel wat digitale camera’s later is het virus er nog steeds.Mijn liefde voor de fotografie komt van de kunst om te spelen met het licht en de schoonheid van de natuur en alledaagse dingen te verheerlijken door het oog en de lens van de fotograaf.
De laatste jaren heb ik zeer vaak aan de zijde van Marcel van Balkom gefotografeerd en heb ik bijzonder veel geleerd en ervaring opgedaan. Hij is dan ook mijn vaste mentor geworden. Die passie voor het beeld en de natuur draag ik graag over aan anderen, om ook hun te inspireren om beter te worden.
Recent ben ik ook KASE filters Advocate geworden gewoonweg omdat ik ze de beste filters vindt voor m’n landschapsfotografie. Hoge kwaliteit, dun en bijna onbreekbaar zorgen ervoor dat ik met een gerust hart op elk moment de filters kan bovenhalen. Zie link hieronder als u er meer over wil weten.

Clients

Just4Moments natuurfoto workshops – Marcel van Balkom

http://www.natuurfoto.biz

Natuurfotoworkshops Nederland

https://www.natuurfotoworkshop.nl

Editorials
  • To be completed
Partners

Just4Moments natuurfoto.biz – Marcel van Balkom

http://www.natuurfoto.biz

Kase filters Nederland

https://www.kasefilters.nl

Foto Robyns (Sint-Truiden)

Fotowinkel Robyns website

De Wolverine-serie van Kase-filters zijn professionele ultra-low colour cast glasfilters.Ze zijn verkrijgbaar in 100 mm vierkant en 150 mm formaat, met veel opties om uit te kiezen. Graduated, Reverse Graduated, ND Neutral Density, Light pollution en andere smaken. De nieuwe standaard in Top Klasse filtertechnologie. Gemaakt voor de landschapsfotograaf. Wereldwijde verzending beschikbaar.

error: Content is protected !! Copyright of Jan Knapen